ДОКТОРС ООД Актуализирана  на: 22.10.2020
Адрес: СОФИЯ
Посещения:
XXXXX   от   10.2019 г.
Код :
  • За нас

Високоалкохолни напитки. Фирма ДОКТОРС ООД е създадена през 1991 год. и вече второ десетилетие представя своите продукти, както на българския, така и на Европейския пазар. ДОКТОРС ООД е лицензиран производител на високоалкохолни напитки, както и член на Българската търговско-промишлена палата. През 1997 година, ДОКТОРС инвестира в изграждането на собствена производствена база с модерно оборудване в с. Гинци. Към настоящия момент, ДОКТОРС е производител на собствени марки, като Водка, Джин, Мастика, Мента, Ракия, Бренди и Ликьори. Напитките с марка ДОКТОРС имат качество, отговарящо на изискванията на европейските и международни стандарти. Търговската марка ДОКТОРС има собствен характер, чист ненатрапчив вкус с нежен аромат и не на последно място НЕ вредят на здравето. Нашата цел е постоянна градация и иновация във всяко едно звено в структурата на ДОКТОРС.


Собствени марки

•Водка Водка „Докторс” е класически безцветен продукт, отличаващ се с особена мекота, нежен вкус и чист аромат. Тя е произведена по уникална технология от прецизно обработен 100% пшеничен спирт, пречистен допълнително с активен въглен и разреден с целогодишно меката снежна вода от изворите на връх Ком. Една глътка водка носи повишен тонизиращ ефект, засилва имунитета и пречиства организма.

•Джин Джин Докторс е специфичен продукт с характерен вкус и аромат, произвеждан от натурален дестилат съдържащ четири вида хвойнови растения. Прецизно обработен зърнен алкохол и мека високопланинска вода. Със специфичния си вкус и билкови аромати, охлаждащата напитка е предпочитана при комбиниране в коктейли.

•Мастика Мастика Докторс е произведена по традиционна рецепта от висококачествен етилов алкохол, натурално анетолово масло и естествени аромати. Студена и прозрачна като планински лед, напитката получава така желаната от нашите клиенти отлична кристализация, а разликата в алкохолните градуси допуска добавянето на лед при консумация без това да се отрази на вкусовите и качества.

•Мента Ментовка Докторс е традиционна напитка с освежаващ ефект. Произведена от чист етилов алкохол, натурално ментово масло и естествено ароматни екстракти. Богатството от билки придава букет от ухания, подходящ като съставка в различни коктейли и директна консумация.

И още: •Ракия •Бренди •Ликьори© 2000-2009 Справки България. Всички права запазени.