ДОМ ЗА СТАРИ ХОРА ЛИЛИЯ Актуализирана  на: 01.08.2019
Адрес: СОФИЯ
Посещения:
XXXXX   от   08.2015 г.
Код :
  • За нас

 Дом за стари хора "Лилия"се намира в полите на Витоша - в кв.Драгалевци - район със свеж планински въздух, живописна природа. Къщата в която се помещава домът е с външна топлоизолация, PVC дограма и отопление на газ. Домът разполага с голям озеленен двор, десет  съвременно обзаведени и уютни спални помещения, някои от които със собствен санитарен възел, дневен кът с телевизор, просторна трапезария, седем санитарни възли.

Дом за стари хора "Лилия"  осъществява дейност от м. Април 2011 година.
Лицензирани сме от  Агенцията за социално подпомагане към МТСП за предоставяне на социални услуги с удостоверение 780-01/2010 година.

Настаняването се осъществява след сключването на договор за социални услуги и при предоставянето на молба свободен текст и копия на:  документ за самоличност,  здравноосигурителна книжка, епикризи, решение на ТЕЛК /ако има /.
 

Нашият екип от квалифицирани болногледачки и медицински сестри полага денонощни грижи и медицинско обслужване за домуващите, помага на труднопидвижните.
Осигуряваме приемането на необходимите медикаменти  по график.

Посещения от общопрактикуващ лекар два пъти месечно  и при необходимост осигуряване посещения от профилирани специалисти.

Хранения 4 пъти дневно с домашно приготвена питателна и здравословна храна.

Санитарно-хигиенни условия на високо ниво.

Поддържане на личната хигиена на домуващите.

 ЕТ   ЕТ   ЕТ

 © 2000-2009 Справки България. Всички права запазени.