ИНТЕРМЮЗИК ООД Актуализирана  на: 01.03.2019
Адрес: ВАРНА
Посещения:
XXXXX   от   10.2018 г.
Код :
  • За нас
  • Галерия

Агенция ИНТЕРМЮЗИК е създадена през 1999год. Основната идея в дейността на нашата агенция е осигуряването на пълната съвкупност от продукти в нашата сфера. Агенцията се занимава с:

1. Озвучаване с професионална озвучителна техника на концерти, фирмени и други събития, тържества и др. За озвучаване на мащабни проекти, агенцията използва професионална озвучителна система LINE ARRAY.
2. Професионално сценично осветление под наем - инсталиране и обслужване по време на събитието - парове, диодни парове, лазери, блицове, осветителни ефекти "Движеща глава" /movinghead/, следачи, пушек машини и др. с устройства за управление на светлинно шоу - контролери, димери, LightJockey.
3. За мероприятия на открито фирмата разполага със собствена сцена /открита и покрита/ и конструкция тип ферма, с възможност за вариации при построяването /големина, височина/.
4. Диодна/LED/ стена под наем с възможност за вариации в размера - максимален размер 24кв.м
5. Мултимедийни проектори и екрани под наем.
6. Импресарска дейност - музиканти в различни формации, вокални изпълнители /агенцията работи с всички популярни поп, рок, поп-фолк и фолклорни звезди/, дисководещи, шоу програми.
7. Организиране на партита и други мероприятия.
8. Изработване на рояли-кутии за нуждите на пиано-барове и др., с възможни вариации в размерите и дизайна, съобразени с интериора на всяко конкретно помещение или изискване на собственика / мениджъра.
9. Оборудване с озвучителни и осветителни системи на зали, ресторанти, пиано-барове, караоке клубове, дискотеки и др. - за закупуване и под наем. Инсталиране на съвременно енергоспещяващо специално ефектно осветление, изградено от диодни ленти, включващо устройства за управление на цветовете - автоматично и ръчно, в конфигурации според желанието на клиента. Изработване на светещи дансинги на базата на диодно осветление. Изготвяне на 3D проекти за визуализация.

  За тези немалко години ние успяхме да реализираме множество проекти - озвучаване на мащабни концерти, телевизионни реалити и музикални формати, оперни спектакли, рок фестивали, корпоративни прояви, организиране на събития и др. С това успяхме да се утвърдим в бранша като безспорни професионалисти и като желан, стабилен и коректен партньор при изпълнението на всеки проект. Разполагаме с професионална озвучителна и осветителна техника, сцени и диодна стена и др. от световните лидери в производството им, като се стараем да внедряваме всички най-нови достижения в нашата сфера. Във фирмата ни работят добре обучени и високо квалифицирани тонрежисьори и звукови оператори, осветители и видеооператори с коректно и отговорно отношение към задачите и позитивен тон на комуникацията с всички наши клиенти.

   Наши клиенти са много от най-големите хотели в туристическите комплекси Златни пясъци, Св. Св. Константин и Елена, Слънчев бряг, Албена, Обзор, Банско, Пампорово, Боровец, Сандански и почти всички пиано-барове в страната.
© 2000-2009 Справки България. Всички права запазени.